Genskab fornemmelsen af at være på vandet med en romaskine

16 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Specielt på mange engelske kostskoler er det en stor ting, at man er på roholdet, om man så er på et tomandshold, eller man sidder endnu flere mennesker i den samme robåd af den lange art – eller man kører solo.

Og tænk bare på de danske atleter, hvor vi går meget op i vores vandsport, og blandt disse finder man også det med at ro.

Hvis man kan gøre det alene, så gør man det, men det er også hyggeligt at gøre sammen med andre, dog kræver det lidt nogle større arealer, hvor man kan sejle relativt ligeud, uden man skal dreje for meget, når man er i en af disse lange både.

Men der er jo også bare det afslappende ved at tage en lille robåd af den mere brede slags, hvor man ror ud på en så for at slappe af, fange nogle fisk eller bare læse en bog, mens man har kastet anker.

Men det kan man ikke altid gøre.

Med en romaskine genoplever du fornemmelsen af at være på vand

For vi kan nok hurtigt blive enige om, at det ikke altid er vejr til, at man lige gider tage ned til en sø eller ud på havet for at ro.

Elitesportsudøvere vil selvfølgelig sige, at det har man altid mulighed for uanset vejret.

Men hvis man nu er en travl familieperson, der ikke går efter at dyrke roning på topplan, men man stadig elsker fornemmelsen af at ro, så er det mere presset at finde tid til.

Man skal stadigvæk have båden frem, frem med udstyret til at ro, så sikkerhedsudstyret, få båden i vand, og hvis man gør det sammen med en anden person, så skal den person også have tid.

Men det er sundt at ro, og hvis man vil, så kan man jo skaffe sig en romaskine fra https://fitfact.dk/fitnessmaskiner/romaskiner/romaskine/ , så man kan få fornemmelsen af at.

Den er lettere at tilgå, og man kan jo vende den mod en plakat eller tv med hav, hvis man ikke har havudsigt derhjemme.

Flere Nyheder