Find din ideelle vuggetstue og børnehave i Vejle

21 oktober 2019 admin

Når den tid kommer, hvor dit barn skal til at begynde sin tilværelse i en af de mange daginstitutioner i Danmark, er det en god idé at se sig godt for. Lever institutionen op til dine mål om kvalitet? Er der tilstrækkeligt lys luft og plads til, at alle børn kan få lov at udfolde deres potentiale – og er de voksne opmærksomme, empatiske og glade for deres job?

Der ud over er det en god idé at sikre, at institutionens rammer kan rumme fri leg og fysisk udfoldelse, så dit barn kan få de rette udfordinger dagen lang

Hvorfor skal jeg vælge en børnehave eller vuggestue med fokus på leg i det fri?

Der er rigtig mange fordele ved at placere sit barn i en daginstitution, hvor en stor del af dagen tilbringes udenfor i det fri. Rigtig mange børn får for få timer med aktivitet i løbet af dagen – blandt andet er skærmene de store tidsrøvere.

Når dit barn er tilmeldt en skovbørnehave, er du sikret, at barnet får frisk luft og oplevelser i naturen på daglig basis. Samtidig vil legen i højere grad være fysisk – og en del mere inkluderende – end de fleste timer tilbragt med tv eller iPad. Dette tjener såvel motorikken og koordinationen samt de sociale færdigheder til stor gavn, og ruster barnet til en god og alsidig tilværelse gennem dets opvækst.

Et barn, som har tilbragt store dele af sin tidlige barndom i naturen, vil få et tilhørsforhold til dyr, træer, blomster og den friske luft – og vil dermed være mere tilbøjelige til at passe på alle disse ting. Du kan, med andre ord, hjælpe dit barn til at opnå en grønnere og renere fremtid ved at bevidstgøre det om naturens vidundere fra en tidlig alder.

I Bøllen finder du en af de bedste skovbørnehaver i Vejle – læs mere på boellen.dk

Flere Nyheder