Det forbliver ikke længere bare en drøm at opleve Tottenham Hotspur takket være fodboldrejser

02 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Din yndlingsklub har altid været den engelske Tottenham Hotspur. Du kunne aldrig drømme om at finde dig en anden klub, der skulle stå dit hjerte mere nær.

Den er næsten en del af din DNA, og det er din største interesse i livet, som du mere eller mindre har fulgt hele livet og som endte med, at du også selv begyndte at spille fodbold.

Du regner også med, at dine egne børn bliver bidt af klubben – for de bliver via dig udsat en del for den.

Alligevel har du aldrig set klubben i aktion, hvilket piner dig inderst inde, når du betragter dig som en ægte fan, der sikkert kender klubben bedre end mange af de fans, der til hver kamp sidder på stadion og ser dem spille.

Men det skal være slut nu, så du har set nærmere på fodboldrejser til Tottenham Hotspur.

Langt om længe ser det det ud til, at den ældgamle drøm faktisk kan gå i opfyldelse for dig!

Nu kommer du helt tæt på Tottenham Hotspur med fodboldrejser

Du kan også se, at der er ordnet og klargjort mange af de ting på sådan en samlet rejse, som du ellers skulle finde ud af på egen hånd og få til at passe sammen, når du vælger en samlet fodboldpakke med fodboldrejser, der er skræddersyet til at besøge og handle om denne fodboldklub.

Du har derfor pakket dig godt hjemmefra og gjort plads til en del souvenirs, for nu skal den have, så hatten passer, når du endelig får udlevet denne uforglemmelige oplevelse.

Du glæder dig især til at se klubben spille live og ikke bare sidde derhjemme og se den på TV, som du ellers er vant til.

Og alle de andre fans, du kommer til at møde, ender måske med at blive nogle af dine bedste venner, som du ender med at besøge på egen hånd senere i livet.

Flere Nyheder